Stadscompagnie Arnhem: zet mensen in het zonnetje

Zingplezier voor jezelf èn voor anderen

Het Stadscompagnie optreedkoor is een laagdrempelig
sociaal-cultureel theaterkoor. Met onze optredens en liedjes willen we onszelf en anderen blij maken door ons zingplezier te delen. 

Repetities

Stadscompagnie brengt zingplezier op maat bij allerlei mensen, op allerlei locaties, voor allerlei gelegenheden. Elk optreden is een nieuw zingavontuur met wisselend repertoire voor wisselend publiek. Onze repetities zijn daarom anders dan bij de meeste koren.

De repetities zijn opgedeeld in een zing- en een theaterdeel, waarin we toewerken naar optredens. In het zingdeel bouwen we aan het repertoire met aandacht voor stem, samenzang en zingenthousiasme. In het theaterdeel bouwen we aan de optredens aan de hand van speelse presentatie- en muziektheateroefeningen. Natuurlijk wordt in dit deel ook volop.gezongen.

Workshops en meer

Gedurende het zingjaar bieden we workshops aan van gastdocenten en we organiseren allerlei samen-zing-activiteiten in de stad. Via de website en nieuwsbrief houden we je op de hoogte. 

Waar & wanneer

Het optreedkoor repeteert op donderdagmiddag van 14.00-16.30 uur bij De Wasserij, Molenbeekstraat 26A in Arnhem.

Aanmelden & kosten

Meld je aan via het formulier op de website. Binnen enkele dagen krijg je bericht en de rest wijst zich vanzelf. Kosten: € 20,- p/mnd of € 12,50 met Gelrepas, exclusief workshops e.d.

Corona

Het optreedkoor komt op allerlei plekken in de stad, vooral bij kwetsbare stadgenoten.Om ons publiek en onszelf te beschermen is iedereen van het optreedkoor volledig gevaccineerd. Aan nieuwe deelnemers wordt bij eerste kennismaking een vaccinatiebewijs gevraagd.